open/close

Servicealternativ - sjöfrakt

Mångsidiga och pålitliga sjötransport- och logistiklösningar oavsett destination

Sjöfrakt och containerfrakt av alla typer av gods till och från Kina, USA, Afrika och övriga världen

DSV Air & Sea hanterar alla typer av gods och sjötransporter. Vi arbetar med i stort sett samtliga rederier på marknaden där vi noggrant "handplockar" rätt alternativ för bästa tänkbara kundanpassning och service. Vi kan erbjuda servicealternativ som t ex:

Full Container Load (FCL)

DSV erbjuder sjötransporter med dörr till dörr- eller port till port-service och allt däremellan. Oavsett destination levererar vi din frakt i tid och inom budget över gränser, kontinenter och hela världen. 

Less Container Load (LCL)

DSV erbjuder regelbundna och frekventa avgångar till ett brett utbud av destinationer med sjöfrakt, både interkontinentala och kortare rutter. LCL-containrar hanteras i DSVs eget nätverk. Vi konsoliderar frakt genom egna gateways och kan leverera till de flesta destinationer runt om i världen, minst en gång i veckan.

Konsolidering av varor från flera leverantörer

Om du köper varor från flera leverantörer kan vi konsolidera varorna och därmed optimera användningen av containrar med sänkta kostnader.

Dörr till dörr

Vi erbjuder logistiktjänster från dörr till dörr, med bland annat inrikes vägtransporter, lager och distribution samt styrning av hela leveranskedjan för import- och exportvaror.

Nationell och internationell distribution

Vi kan distribuera dina varor över hela världen genom våra nationella distributionscenter och internationella nätverk. DSV har över 17 000 lastbilar som rullar på våra europeiska vägar för att kunna möta de mest krävande leveransbehov - varje dag.

Förtullning

DSV Air & Seas interna tullavdelning hanterar alla typer av förtullningsärenden med hög kompetens,  inklusive temporär förtullning, import/export, återutförsel, tullager och transiteringar.

Logistiklösningar

Vi erbjuder branschspecifika lagerlösningar skräddarsydda för individuella produkt- och marknadsbehov med tjänster som t ex lagring, packning, distribution, kvalitetskontroller samt orderuppföljning.

Få en offert