open/close

Snabbfotad logistik

Lagerhantering för ett varumärke i rörelse

"DSV bearbetar det inkommande flödet av varor inom 24 timmar, helt i linje med våra krav", säger Frank van Overbeek, som ansvarar för Under Armours verksamhet i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Van Overbeek är även imponerad av DSVs korta ledtider för Under Armours tre olika distributionskanaler via grossister, distributörer och e-handel. "Ledtiden är en viktig KPI som vi diskuterar varje månad vid våra regelbundna möten med DSV", tillägger han.

Under Armour har producerat högkvalitativa sportmärkeskläder och skor sedan 1996 med målet att ”göra alla idrottare bättre”. ”Vilket även inkluderar fritidsidrottare som jag själv”, förklarar Van Overbeek. Under Armour, som grundades av den före detta amerikanska fotbollsspelaren Kevin Plank från University of Maryland, kom i kontakt med DSV Solutions 2010. ”Vi hade ett möte med DSV i vår sökning efter en ny partner. De erbjöd bäst pris och kvalitet samtidigt som vi fick ett gott intryck av verksamheten och medarbetarna.”

Korta leveranstider

Det var ett intryck som visade sig stämma, för inom en mycket kort tidsperiod - bara tre eller fyra månader - hade DSV flyttat hela Under Armours lager till sitt logistikcenter i Venlo och fick även igång plock- och packverksamheten. Dessutom stödde DSVs IT-team Under Armors IT-avdelning i Baltimore vid installationen av deras Manhattan warehouse management system och hade till och med förslag på förbättringar.

DSV har bevisat att de är villiga och kan tillhandahålla den arbetskraft som krävs för att möta våra behov – vilket är väldigt viktigt för oss. De är även flexibla när det gäller den ovanligt snabba tillväxten av vår verksamhet.

Frank van Overbeek, Under Armour

Förtroende

"På DSV Solutions har man en klar förståelse för vad Under Armour behöver när det gäller service. Båda våra företag har liknande företagskulturer som möjliggör ett mycket smidigt samarbete", avslutar Frank van Overbeek.

Vill du veta mer?

Läs mer om DSVs lager- och logistiktjänster via nedan länk:

Lager och logistik inom DSV

 


Få en offert