open/close

Christos Dalageorgos, Operations Manager med fokus på 4 PL

Christos Dalageorgos arbetar med helhetslösningar för samtliga logistiktjänster inom DSV, i ett och samma kontrolltorn

Christos 
Christos Dalageorgos jobbar som operations Manager på Independent i Arlandastad, som är en 4 part logistic-avdelning inom DSV. Här hanterar han både flyg-, sjö-, väg-, XPress- och lagertjänster i ett och samma kontrolltorn. 

”Vi jobbar ganska brett på Independent. Vi brukar inleda dagen med att följa upp gårdagens sändningar för att kontrollera att allt gått som det ska. Sen har vi olika uppgifter som att ta emot bokningar, svara på leveransfrågor, driva småprojekt mellan våra kunder och nya trafiker, samt paketera helhetslösningar och offerter. Med komplicerade transportlösningar från fjärran land och från dörr till dörr, känns det tryggt med en enkel kontaktväg för våra kunder”, säger Christos Dalageorgos och fortsätter: ”Det som är roligast med mitt jobb och som driver mig är variationen i arbetet och all kundkontakt. Jag är en ”people person” och på avdelningen gör vi vårt bästa för att våra kunder ska vara nöjda vid dagens slut. Det ger en bra känsla".

”Jag trivs även jättebra på DSV. Folk är drivna och man pushar varandra till att hela tiden göra sitt bästa. Det blir lite av en intern tävling som jag tycker är rolig och utmanande. Här sitter man inte och kollar på klockan och längtar efter att åka hem utan tiden går väldigt fort. DSV är ett företag som öppnar dörrarna för den som vill något. Som bevis på det har jag fått jobb som Sales Manager med fokus på att sälja XPress och eventuellt 4 PL. På det viset kan jag fortsätta jobba inom de områden som jag har erfarenhet av och med fortsatt mycket kundkontakt. Jag ser verkligen fram mot alla nya utmaningar och en framtid inom DSV”, avslutar Christos Dalageorgos.