open/close

Hanna Engblom, förman och chaufför

Hanna Engblom är ett av DSVs ansikten utåt när hon levererar gods till våra kunder i Göteborgsregionen.


Transportbranschen har alltid lockat Hanna som fick sitt första sommarjobb på DSV redan som 17-åring. Sen dess har hon jobbat med både kundtjänst, partigods och som trafikledare på DSV Road. Efter ett avbrott för studier tackade Hanna ja till en tjänst som förman och distributionschaufför på DSV Åkeri i Göteborg.


”Det bästa med mitt arbete på DSV Åkeri är alla trevliga kunder och kollegor jag arbetar med varje dag och att ingen dag är den andra lik. Jag vet aldrig vilka problem eller lösningar som varje dag har att erbjuda. Det gör mitt jobb både spännande och utmanande att jag ständigt måste anpassa mig efter olika situationer, personer och även väder. Det är skönt att kunna vara förman samtidigt som jag är en del av produktionen. Det skapar en styrka i den roll jag har som förman för åkeriet i Göteborg.”

”Som förman kör jag inte bara distributionsbil utan ansvarar även för att planera kapaciteten. I tillägg ska bilarna servas, däck ska bytas och extrachaufförer kan behöva hjälp med utlastning och skanning. Det är mycket bollar i luften för att få allt att funka men det är en utmaning jag gillar, säger Hanna Engblom och fortsätter;

”Jag tycker det är viktigt att vi jobbar tillsammans och att vi har ett tätt samarbete mellan kunder, chaufförer och trafikledning. Då fungerar mitt arbete som bäst”.