open/close

Karriärmöjligheter inom DSV

DSV är ett företag med en mängd utvecklings-möjligheter. Vägarna in på företaget är många och väl inne kan man söka sig vidare till olika avdelningar och befattningar.

Nedan finner du några exempel på olika karriärmöjligheter inom DSV.

På DSV kan man välja mellan olika karriärer

Pernille Gerden

Pernilla Gerdén har haft olika roller på DSV under åren där hon bland annat arbetat som gruppchef med ansvar för inrikes administration. Nu har hon helt bytt karriär och arbetar numera som säljare med sin hemkommun Osby som utgångspunkt.

"Det är härligt med en organisation som är så platt som den är på DSV. Här kan alla umgås med alla oavsett vilken position man har. Jag gillar verkligen alla möjligheter som företaget erbjuder och att det man gör uppmärksammas. Vill man så kan man på DSV!"

Pernilla Gerdén, Sales Representative

På DSV har man lyssnat på mina önskemål kring nya utmaningar

DSV Air & Sea

Martin Ericsäter började på DSV Air & Sea år 2006 då han jobbade med bokning, uppföljning av sändningar och förbättringsförslag hos en av företagets kunder, samtidigt som han läste till en magisterexamen i logistik på KTH. När studierna var avklarade erbjöds han arbete som säljare mot större och större kunder. 2012 blev Martin ansvarig för inköp och produktutveckling på DSV Air & Sea och utsågs kort därpå till Procurement manager med ansvar för inköp och leverantörsrelationer.

"Jag har hela tiden haft ambitionen att utvecklas i mitt arbete och genom en bra dialog med vår ledning har jag fått möjlighet att avancera i takt med mina erfarenheter. När jag uttryckt önskemål om nya utmaningar har man lyssnat, vilket jag finner väldigt positivt."

Martin Ericsäter, Procurement Manager

På DSV har jag kunnat utvecklas mellan våra divisioner

Maria Hedin

Marie Hedin började på ekonomiavdelningen på DSV Road. Efter 6 år flyttade hon till Borås och blev erbjuden en tjänst som produktionschefs-assistent på DSV Solutions. 2012 avancerade Marie till produktionsledare för ca 100 anställda.

"Jag trivs jättebra på DSV. Jag har gett mycket och fått mycket tillbaka. Enligt min erfarenhet är det inte alltid uppåt som är det bästa för karriären. Ibland kan ett steg åt sidan leda till nya möjligheter och för min del har jag utvecklats genom att flytta till Borås och byta från DSV Road till DSV Solutions, vilket känts väldigt enkelt. DSV är DSV oavsett på vilket bolag man jobbar."

Marie Hedin, Production Manager

Är du intresserad av att arbeta på DSV?

Läs gärna mer om DSV och våra karriärmöjligheter under Karriär, här på DSVs hemsida eller sök några av våra lediga tjänster alternativt skicka in en spontanansökan via nedanstående länk:

Lediga tjänster