open/close

DSV - Karriärföretag 2020

DSV i Sverige har fått utmärkelsen "Karriärföretag" för sjätte året i rad

Med juryns motivering: ”Genom sociala aktiviteter för att på bästa sätt lära känna sina medarbetare och skapa en stark teamkänsla arbetar DSV med Employer Branding på ett framgångsrikt sätt. Med en familjär kultur och ett stort engagemang för varandras karriärutveckling utses härmed DSV till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.” har DSV än en gång fått utmärkelsen Sveriges Karriärföretag.

”På DSV går det inte en dag utan att vi undrar hur vi kan förbättra oss, och det gäller även kring att skapa stort engagemang och hög trivsel på arbetsplatsen. Juryns fina motivering är ett bra kvitto på att vårt idoga arbete med att ständigt utveckla vår företagskultur och vårt employer brand har burit frukt, något vi är mycket stolta och glada för”, säger Therese Evertsson, HR Director på DSV i Sverige.

”Att DSV i Sverige får utmärkelse för 6:e året i rad är oerhört glädjande. Det ger vårt interna arbete ett gott betyg och bekräftar att våra insatser inom kompetensutveckling uppskattas, uppmärksammas och ger effekt i vår långsiktiga kompetensförsörjning”, säger David Möller, Deputy Managing Director, DSV Road AB

Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare som bedriver det bästa och mest kvalitativa Employer branding-arbetet i Sverige. DSV i Sverige är en av de 100 organisationer som klarat samtliga kriterier och som blivit nominerat till att bli ett Karriärföretag 2020. Det slutgiltiga urvalet har sedan gjorts av en jury som består av Employer branding- och rekryteringsexperter som granskat underlaget för respektive organisation.

Läs mer om DSVs karriärmöjligheter