open/close

DSV - Karriärföretag 2019

DSV i Sverige har fått utmärkelsen "Karriärföretag" för femte året i rad

Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare som bedriver det bästa och mest kvalitativa Employer branding-arbetet i Sverige. I år var juryns motivering till att återigen utse DSV i Sverige till Karriärföretag följande:

”Med en hälsosam och välpresterande kultur där människor känner sig uppskattade och respekterade utgör DSV ett gediget arbete med Employer Branding. Individens utvecklingspotential och mångsidiga erfarenheter är viktig då detta utvecklar verksamheten. Härmed utses DSV till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

DSV i Sverige är en av de 100 organisationer som klarat samtliga kriterier och som blivit nominerade till att bli ett Karriärföretag 2019. Det slutgiltiga urvalet har sedan gjorts av en jury som består av Employer branding- och rekryteringsexperter som granskat underlaget för respektive organisation.

”Att vi utses till Karriärföretag år efter år är verkligen en kvalitetsstämpel på att vi är ett gediget bolag som gör saker och ting rätt. Det känns väldigt roligt att vi vinner den här nomineringen, vilken vi är väldigt stolta över”, säger Therese Evertsson, HR Director på DSV i Sverige.

Läs gärna mer om DSV och våra karriärmöjligheter under Karriär, här på DSVs hemsida eller sök några av våra lediga tjänster alternativt skicka in en spontanansökan enligt nedanstående länk:

Lediga tjänster